Bejelentéserotikus masszazs
élmény

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Akció ! Ha nem voltál még az első alkalommal 50% engedmény !!!

Erotikus Masszázs Nőknek

Üdvözöllek a különleges masszázsélmények birodalmában!

Egyre több Nő fantáziájában fordul meg, hogy milyen lehet egy igazi erotikus masszázst kipróbálni, azonban csak kevesek merik megvalósítani vágyukat. Ha Te is eljátszottál már ezzel a gondolattal, akkor  oldalam megpróbál segítséget nyújtani ahhoz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb masszázsfajtát. Ezután már csak egy kis bátorság kell hozzá, hogy felvedd velem a kapcsolatot, de ígérem, nem bánod meg!

Kiknek ajánlom (18tól - 55-ig , de volt idősebb is szimpátia alapján ! )

Bár egyre több a 30 évesnél fiatalabb érdeklődő, mégis az elmúlt évek tapasztalatai alapján  a 30-45 közötti korosztály az, akik a leggyakrabban keresik az erotikus masszázsokat. Ők azok, akiknek már magasabb igényeik vannak, a szexuális kultúrájuk is eléggé érett, kiforrott  ahhoz, hogy ilyen irányba keresgéljék az új, izgalmasabb élményeket. Mivel ezek a masszázsfajták nem végezhetőek rutinból, futószalag szerűen, fontos, hogy valóban szívvel-lélekkel tudjam a munkámat végezni, ezért szükséges kihangsúlyozni már az elején, hogy részemről a szimpátia fontos ! Ezen túl bárkinek ajánlom, aki elég bátorságot, kíváncsiságot érez magában egy különleges erotikus élményhez!

Ha ide értél, kérlek, szánj rá egy percet, és az ajánlásokat is olvasd el Közülük legtöbben nálam jártak először ilyen masszázson.

Masszázsfajták:

  • Orgazmus meditáció
  • G-pont masszázs
  • Jóni (Yoni) masszázs
  • Tantra masszázs
  • ESZO masszázs
  • Egész testes masszázs
  • Mellmasszázs

A masszázsokról részletesebb leírást a bal oldali menüre kattintva találsz, vagy a Masszázsok főmenü alatt.

Diszkréció és bizalom

Gyakran járnak hozzám ismert, sikeres nők, vagy kapcsolatban, házasságban élők, akik időnként a párjuk tudtával és beleegyezésével jönnek el hozzám, azonban legtöbbször ezt titkolják. Ezért a diszkréció mindennél fontosabb Vendégeim és saját magam számára is! Ha eljössz hozzám, egy belvárosi diszkrét kis lakásban tudlak fogadni, egyedül nyitok ajtót, senki mással nem kell találkozzál a látogatás alkalmával. Sokszor hívnak lakásra, hotelszobába is, ennek sincs akadálya. Ha az utcán, nyilvános helyen, társaságban véletlenül találkozunk össze, mindkettőnk érdeke, hogy úgy viselkedjünk, mint ha nem ismernénk egymást. Ennek minimális az esélye, de előfordulhat, ezért fontos beszélni róla.

Emellett ezek az erotikus masszázsok nagyfokú bizalmat feltételeznek, éppen ezért fontos, hogy az első alkalommal hagyjunk egy kis plusz időt az ismerkedésre, egy kis beszélgetésre. A legjobb, ha csak akkor kezdjük el az erotikus masszázst, ha már kialakult ez a bizalom, mert különben csak egy görcsös állapot és ellenkezés lesz a vége, pedig az intim masszázsnak éppen az a célja, hogy engedd testedben szétáradni az izgalmat mindennemű gátlás és ellenállás nélkül.

Orgazmus

Ezeknek az intim masszázsoknak nem az orgazmus elérése az elsődleges céljuk, bár a legtöbb esetben az is bekövetkezik a masszázs közben egyszer vagy akár többször is. Azonban a fő cél egy meditatív erotikus izgalmi állapot elérése és fenntartása, amikor megszűnik a külvilág és az érzékek maximális hőfokon izzanak. Hogy ez Nálad éppen mit is jelent, az csak a masszázs közben, után derül ki, hiszen minden Nő egyedi, mindenki számára mást és mást jelent egy ilyen erotikus izgalmi állapot. Ha azonban mindenképpen szeretnéd megtapasztalni masszázs közben az orgazmus élményét is, akkor a G-pont vagy az ESZO masszázst javasolom!

Ha kérdésed van

Ha bármire kíváncsi volnál, amiről nem találtál leírást oldalamon, készséggel állok rendelkezésedre. Kereshetsz emailen vagy telefonon a megadott elérhetőségeimen. Ha a telefont nem tudom éppen felvenni, mert dolgozom, akkor kérem, keress később, vagy ha számkijelzéssel hívtál, amint tudlak, visszahívlak.

Ajánlás

Ha olyan barátnőd, hölgy ismerősöd van, akiről azt gondolod, hogy nyitott lenne egy erotikus masszázsra, kérem, ajánld oldalamat! Köszönöm!

Szeretettel várom jelentkezésedet!
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Ferkó [ 2015-05-31 11:28 ]

Szia.
Végig olvastam szinte mindent, amit itt lehetett. Volt már a páromnak jó pár hasonló masszázsban része.
Ebból két alkalom volt, amikor "igazi" masszőr masszírozta. Ebben a két esetben hasonlóan történt szinte minden, mint amit itt olvastan, annyi különbséggel, hogy a masszőr srác a masszírozás alatt nem volt meztelen. Aztán már persze igen, mert úgy lett megbeszélve, hogyha van szimpi a masszázson kívül is, akkor bármi megtörténhet. Izgató volt végignézni, főleg végig videózni, (később visszanézni) a történteket.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!